Hogyan ünnepeljük a húsvétot macskával és hogyan vonjuk be az ünnepi időszakba háziállatainkat?

Waf Kft HU12040797 tette közzé ekkor:

A friss zöld fű kétségtelenül a tavaszhoz és a húsvéthoz kapcsolódik. Sok háztartásban ültetnek húsvéti füvet és ennek szőrös barátaink nagyon fognak örülni, és persze azonnal harapdálni kezdik majd. Ráadásul a gyomrukat is megtisztíthatja a szőrtől. Ha van elég nagy, ablakpárkányra rögzíthető dobozod, akkor kis ragadozóid boldogan fognak benne heverészni, vagy az ablak mögötti kinti világot kémlelni belőle.

A színes szalagok és a pálcára rögzített kreppcsíkok szinte minden macskát játékra ösztönöznek. Szőrös barátaid biztosan értékelni fogják a változatosságot, amikor nem a tipikus tollas vagy csengettyűs botokkal kell játszaniuk. Csak arra vigyázz, nehogy megegyenek a szalagból vagy a díszcsíkból egy kis darabot.

Ezenkívül a megszokott műanyag tojás is remek játék lehet. A nyitható tojásokat meg lehet tölteni macskamentával vagy gyöngyökkel. A legtöbb macska azonban még az üres tojásokat is szívesen hempergeti a padlón, és figyeli a mozgásukat, mivel alakjuk miatt másképp mozognak, mint a szokásos labdák.

Ha szeretsz sütni, ne feledkezz meg szőrös barátaidról sem. A tipikus húsvéti sütemények nem alkalmasak a macskáknak, de mi lenne, ha vajas kekszet készítenél kedvenceidnek? Még csak különleges hozzávalókra sincs szükség, elég egy kedvenc húskonzerv, tojás és rizsliszt. Keverd össze az egészet, és süsd meg.

Tudsz más húsvéti elfoglaltságot macskáknak? Örülnénk, ha megosztanád velünk az ötleteidet. Inspiráljuk egymást, hogy az idei húsvét végre ismét vidám hangulatban telhessen!


A bejegyzés megosztása



← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →